DUH PREDUZEĆA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

DUH PREDUZEĆA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

Zbog pripadnosti kompaniji koja posluje u međunarodnim okvirima, važno nam je da jedinstvenim vrednostima, ne kontrolom, obezbedimo i ojačamo kvalitet našeg rada i našeg timskog duha u svakodnevnom životu. Zbog toga, značajniji nam je kontakt umesto hijerarhije; lični i profesionalni prostor je neophodan, kako za samo kompaniju, tako i za saradnju između povezanih preduzeća. 

Kulturu našeg rada karakterišu prihvatanje i otvorenost prilika za stvaranje i prezentovanje ideja i ohrabrenje snage, rada i strategije zaposlenih. 

Klimabloc tim predstavlja tim ljudi koji poseduje životni impuls; organizacija smo koja uči. Za nas je prirodno da se razlikujemo; mislimo timski, istovremeno koračamo sopstvenim putem. 

Koračajte zajedno sa nama.

PDF KATALOG

TEHNIČKE INFORMACIJE

VIDEO

KONTAKTI

PORTFOLIO

Naši klijenti razumeju glavnu prednost našeg sistema: Najvažnije je, što se ne vodimo parolom "platite skuplje na početku, da biste kasnije uštedeli". Plaćajte isto, a kasnije štedite!

NEWSLETTER

Ukoliko želite da budete prvi koji će saznati za naše nove proizvode i tehnološka rešenja prijavite se na naš newsletter.