TRADICIJA KVALITETA

ZORKA OPEKA već generacijama proizvodi fasadnu opeku koja prkosi vremenu, pruža izuzetan estetski ugođaj, uspešno štiti od vrućine, hladnoće, vlage, te poseduje potpuna protivpožarna svojstva.
Tradicionalna gradnja predstavlja osnovu dugoročnosti objekta zato i danas možete videti veliki broj istorijskih građevina od opeke koje odolevaju vremenu.
Fasadna opeka je jedan od najstarijih građevinskih materijala. Poseduje izuzetne termičke sposobnosti (otpornost na atmosferske prilike, ciklično smrzavanje i zagrevanje, visoka mehanička čvrstoća, paropropusnost i odlična moć akumulacije toplote). Jedna od najpoznatijih građevina je Rimski Koloseum.

PRIRODNA POSTOJANOST

Fasadna opeka je potpuno prirodni materijal koji obezbeđuje sigurnost i postojanost i pruža prostor za kreativnost pri kombinovanju boja, rasporeda i dekoracije. To je materijal koji ne zahteva dodadno održavanje, boja ne gubi na sjaju i zato je idealno rešenje arhitekata za unutrašnje ili spoljašnje uređenje, za porodične kuće ili poslovne i stambene zgrade.

Asortiman fasadne opeke čine tri osnovne boje: bela, crvena i braon opeka kao i varijacije u pogledu vidljivih površina (glatka, reljefna) što omogućava kombinaciju koja zadovoljava različite potrebe, stilove i ukuse.

Svi proizvodi kompanije ZORKA OPEKA su proizvedeni u skladu sa najvišim standardima kvaliteta Evropske Unije i u skladu sa energetskom efikasnošću - savremenom potrebom tržišta i propisa.

Za sigurnu gradnju, potrebno je imati proverenog partnera i odličan proizvod!

Detalje o asortimanu fasadne opeke možete saznati ovde:

VIŠE O FASADNOJ OPECI

PDF KATALOG

TEHNIČKE INFORMACIJE

VIDEO

KONTAKTI

PORTFOLIO

Naši klijenti razumeju glavnu prednost našeg sistema: Najvažnije je, što se ne vodimo parolom "platite skuplje na početku, da biste kasnije uštedeli". Plaćajte isto, a kasnije štedite!

NEWSLETTER

Ukoliko želite da budete prvi koji će saznati za naše nove proizvode i tehnološka rešenja prijavite se na naš newsletter.

Kompanija “Zorka-Opeka”d.o.o. koristi kolačiće prilikom optimizovanja web stranice i unapređenja korisničkog iskustva. Za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici, kliknite na "Politika privatnosti". Odabirom opcije "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, odaberite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće u potpunosti ispravno funkcionisati.