DUH PREDUZEĆA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

DUH PREDUZEĆA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

Zbog pripadnosti kompaniji koja posluje u međunarodnim okvirima, važno nam je da jedinstvenim vrednostima, ne kontrolom, obezbedimo i ojačamo kvalitet našeg rada i našeg timskog duha u svakodnevnom životu. Zbog toga, značajniji nam je kontakt umesto hijerarhije; lični i profesionalni prostor je neophodan, kako za samo kompaniju, tako i za saradnju između povezanih preduzeća. 

Kulturu našeg rada karakterišu prihvatanje i otvorenost prilika za stvaranje i prezentovanje ideja i ohrabrenje snage, rada i strategije zaposlenih. 

Klimabloc tim predstavlja tim ljudi koji poseduje životni impuls; organizacija smo koja uči. Za nas je prirodno da se razlikujemo; mislimo timski, istovremeno koračamo sopstvenim putem. 

Koračajte zajedno sa nama.

PDF KATALOG

TEHNIČKE INFORMACIJE

VIDEO

KONTAKTI

PORTFOLIO

Naši klijenti razumeju glavnu prednost našeg sistema: Najvažnije je, što se ne vodimo parolom "platite skuplje na početku, da biste kasnije uštedeli". Plaćajte isto, a kasnije štedite!

NEWSLETTER

Ukoliko želite da budete prvi koji će saznati za naše nove proizvode i tehnološka rešenja prijavite se na naš newsletter.

Kompanija “Zorka-Opeka”d.o.o. koristi kolačiće prilikom optimizovanja web stranice i unapređenja korisničkog iskustva. Za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici, kliknite na "Politika privatnosti". Odabirom opcije "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, odaberite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće u potpunosti ispravno funkcionisati.