O KOMPANIJI

ISTORIJA, VIZIJA

ZORKA OPEKA

Zorka Opeka predstavlja firmu koja radi uspešno vec gotovo 40 godina. Otpočela je sa radom 1977. godine u mestu Donje Crniljevo, Opština Koceljeva. Proizvodnja se zasniva na sirovinskoj bazi u neposrednoj blizini, pri čemu se prvenstveno misli na površinski kop ,,Jovanovića brdo" koje je od deponije fabrike udaljeno nepunih 500m. Lokacija fabrike u Donjem Crniljevu je 20 km od opštine Koceljeva, 38 km od prvog većeg industrijskog sedišta - Šapca, odnosno 100 km od glavnih centara u Srbiji, Beograda i Novog Sada. Zorka Opeka je 2008. godine lansirala proizvodnu liniju KLIMABLOC koji se već dugi niz godina proizvodi u EU.

KLIMABLOC

Klimabloc je prirodni materijal visokog kvaliteta izrade. Osnovna prednost je brza, jednostavna i ekonomična gradnja. Proizvodi se od gline i vode, po najsavremenijoj recepturi, a kroz tehnološki proces dobija se izuzetno kvalitetan, moderan blok za zidanje. Otporan je na dejstvo vatre i omogućava optimalnu parapropusnost u prostorijama u kojima se boravi. Ima sposobnost akumulacije toplote - zidovi se zimi postepeno hlade, a leti postepeno greju.

VIZIJA

  • Zorka Opeka je ciglana
  • Zorka Opeka je tim...
  • Zorka Opeka su ljudi...

Ponosni smo odnos, kako unutar firme, tako i izvan nje - sa svojim distributerima sa kojima činimo jednu veliku porodicu. Nemamo samo opeku u ponudi; nudimo ruke, nudimo saradnju, nudimo sebe.

PDF KATALOG

TEHNIČKE INFORMACIJE

VIDEO

KONTAKTI

PORTFOLIO

Naši klijenti razumeju glavnu prednost našeg sistema: Najvažnije je, što se ne vodimo parolom "platite skuplje na početku, da biste kasnije uštedeli". Plaćajte isto, a kasnije štedite!

NEWSLETTER

Ukoliko želite da budete prvi koji će saznati za naše nove proizvode i tehnološka rešenja prijavite se na naš newsletter.