ZAPOSLENJE

Prave vrednosti i želja za inovacijom: duh preduzeća proživljavati u svakodnevnom životu.

Zbog pripadnosti kompaniji koja posluje u međunarodnim okvirima, važno nam je da jedinstvenim vrednostima, a ne kontrolom, obezbedimo i ojačamo kvalitet našeg rada i našeg timskog duha u svakodnevnom životu. Zbog toga, nama je važan kontakt umesto hijerarhije, i lični i profesionalni prostor koji su važni kako za samo preduzeće tako i za saradnju između povezanih preduzeća. Kultura preduzeća koju karakterišu prihvatanje i otvorenost prilika su za stvaranje i prezentovanje ideja i ohrabrenje snage, rada i strategije zaposlenih.
Moćnih ljudi, životna energija, i organizacija koja uči: za nas je sasvim prirodno da se razlikujemo, da mislimo u ciklusima i da idemo sopstvenim putem. Priroda je dobar učitelj.

Ako želite da koračate napred u društvu najuspešnijih, učinite prvi korak - Popunite jednostavnu formu i pošaljite nam:

The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

PDF KATALOG

TEHNIČKE INFORMACIJE

VIDEO

KONTAKTI

PORTFOLIO

Naši klijenti razumeju glavnu prednost našeg sistema: Najvažnije je, što se ne vodimo parolom "platite skuplje na početku, da biste kasnije uštedeli". Plaćajte isto, a kasnije štedite!

NEWSLETTER

Ukoliko želite da budete prvi koji će saznati za naše nove proizvode i tehnološka rešenja prijavite se na naš newsletter.

Kompanija “Zorka-Opeka”d.o.o. koristi kolačiće prilikom optimizovanja web stranice i unapređenja korisničkog iskustva. Za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici, kliknite na "Politika privatnosti". Odabirom opcije "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, odaberite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće u potpunosti ispravno funkcionisati.