ZEMUNSKE KAPIJE NAPREDUJU SA ZORKA-OPEKOM KLIMABLOCOM I FASADNOM CIGLOM

ZORKA OPEKA učestvuje u stambeno-poslovnom objektu Zemunske kapije sa KLIMABLOCOM i FASADNOM CIGLOM. Ukupno 1.700 stanova će biti završeno do 2020. godine, dok će do septembra biti gotove prve tri zgrade u novom naselju, sa približno 320 stanova. Ceo stambeno-poslovni kompleks Zemunske kapije imaće osam objekata sa ukupno 200.000 metara kvadratnih stambeno-poslovnog prostora.

PDF KATALOG

TEHNIČKE INFORMACIJE

VIDEO

KONTAKTI

PORTFOLIO

Naši klijenti razumeju glavnu prednost našeg sistema: Najvažnije je, što se ne vodimo parolom "platite skuplje na početku, da biste kasnije uštedeli". Plaćajte isto, a kasnije štedite!

NEWSLETTER

Ukoliko želite da budete prvi koji će saznati za naše nove proizvode i tehnološka rešenja prijavite se na naš newsletter.

Kompanija “Zorka-Opeka”d.o.o. koristi kolačiće prilikom optimizovanja web stranice i unapređenja korisničkog iskustva. Za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici, kliknite na "Politika privatnosti". Odabirom opcije "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, odaberite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće u potpunosti ispravno funkcionisati.