KLIMABLOC 25 AKU

ZVUČNI BLOK

Povećani nivo buke pored toga što oštećuje sluh, negativno utiče na celokupno zdravlje čoveka, podiže krvni pritisak, povećava nervozu i razdražljivost, dovodi do sindroma hroničnog umora. Zagađenje bukom podrazumeva preteranu količinu buke i vibracija u životnoj sredini.
Nekada smo poznavali samo prirodne izvore buke: grmljavina, zemljotres, šum vetra, mora, reke ili vodopada. Danas, pored prirodnih izvora buke, stalno smo izloženi buci različitog intenziteta poput razglasa, motornih vozila, saobraćaja, građevinskih mašina i naravno, bučnih suseda.

ZVUČNA IZOLACIJA

Obzirom na sve veće zahteve tržišta, kao i same pozive investitora, preduzimača kao i krajnjih korisnika koji se susreću sa problemom buke između stanova, Zorka Opeka je u svoj redovni asortiman uvrstila i specijalni proizvod Klimabloc 25 Aku koji ima sposobnost odlične zvučne izolacije od čak 54 dB za obostrano malterisane zidove.
Osnovna namena Klimabloc 25 AKU je za gradnju zvučno izolacijskih pregrada između dva stana.
Osim odličnih zvučnih svojstava, Klimabloc 25 AKU poseduje i veliku sposobnost akumulacije toplote, čime se smanjuje uticaj spoljašne temperature i velikih temperaturnih razlika u samim objektima.
Detalji o proizvodu su ovde:
VIŠE O Klimabloc 25 AKU

PDF KATALOG

TEHNIČKE INFORMACIJE

VIDEO

KONTAKTI

PORTFOLIO

Naši klijenti razumeju glavnu prednost našeg sistema: Najvažnije je, što se ne vodimo parolom "platite skuplje na početku, da biste kasnije uštedeli". Plaćajte isto, a kasnije štedite!

NEWSLETTER

Ukoliko želite da budete prvi koji će saznati za naše nove proizvode i tehnološka rešenja prijavite se na naš newsletter.

Kompanija “Zorka-Opeka”d.o.o. koristi kolačiće prilikom optimizovanja web stranice i unapređenja korisničkog iskustva. Za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici, kliknite na "Politika privatnosti". Odabirom opcije "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, odaberite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće u potpunosti ispravno funkcionisati.