O KOMPANIJI

ISTORIJA, VIZIJA

TRADICIJA KVALITETA ZA GENERACIJE KOJE DOLAZE

Zorka Opeka je otpočela je sa radom još 1977. godine i uspešno posluje preko 40 godina. Osnova za uspešan rad je inovacija. Zorka Opeka je posvećena upravo nalaženju najboljih i najefikasnijih rešenja za izgradnju i energetsku efikasnost.

Pored ventilacionih blokova i fasadnog programa, Zorka Opeka je 2008. godine lansirala proizvodnu liniju KLIMABLOC koji se od tada prodaje kako na domaćem tržištu, tako i izvozi u zemlje regiona, i u EU. Proizvodi poseduju sve tehničke specifikacije standarda Evropske Unije i obezbeđuju sigurnost za investitora.

Sopstveni kopovi gline i uveden strogi tehnološki postupak daju osnovu za kvalitet i stabilnost poslovanja što nam obezbeđuje dugoročan, partnerski odnos sa profesionalcima u poslu i pruža odličnu preporuku velikog broja zadovoljnih investitora. Klimabloc je prvi pravi energetski efikasan proizvod koji poseduje Evropske sertifikate kvaliteta.

U poslednje vreme često čujemo pojam “energetska efikasnost” i prvo na šta pomislimo je ušteda energije, smanjeni troškovi grejanja i hlađenja, obnovljivi izvori energije. Iako pominjemo uštedu, energetska efikasnost ne podrazumeva odricanje i život u lošijem okruženju, već upravo suprotno – život u skladu sa prirodom gde su uslovi života poboljšani i unapređeni.

Da bi objekat bio energetski efikasan, potrebno je preduzeti niz različitih mera u cilju smanjenja toplotnih gubitaka. Najčešći toplotni gubici su kroz neadekvatnu termoizolaciju poda, fasadnog zida, krova, kroz neadekvatno izabran sistema grejanja i hlađenja.

Ako pažljivim i pametnim odabirom gore navedenih pozicija koristimo i sisteme za inteligentno upravljanje i adekvatan sistem gradnje, objekat ostvaruje bolji energetski razred, sprečava se gubitak toplote i smanjuje potrebna energija za grejanje i hlađenje.

PDF KATALOG

TEHNIČKE INFORMACIJE

VIDEO

KONTAKTI

PORTFOLIO

Naši klijenti razumeju glavnu prednost našeg sistema: Najvažnije je, što se ne vodimo parolom "platite skuplje na početku, da biste kasnije uštedeli". Plaćajte isto, a kasnije štedite!

NEWSLETTER

Ukoliko želite da budete prvi koji će saznati za naše nove proizvode i tehnološka rešenja prijavite se na naš newsletter.

Kompanija “Zorka-Opeka”d.o.o. koristi kolačiće prilikom optimizovanja web stranice i unapređenja korisničkog iskustva. Za detaljne informacije o upotrebi kolačića na ovoj web stranici, kliknite na "Politika privatnosti". Odabirom opcije "Da, slažem se", kolačići će biti aktivirani. Ako ne želite da se kolačići aktiviraju, odaberite "Ne slažem se". Napominjemo da ukoliko ne odobrite upotrebu kolačića, njihovo blokiranje može da utiče na Vaše korisničko iskustvo i moguće je da Sajt neće u potpunosti ispravno funkcionisati.